KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Fatih Anadolu Lisesi

Tem

2020-2021 eğitim öğretim yılında öğrenim gören 12. sınıf öğrencilerimiz mezun olmuştur. Öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz..

Haz

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından EBA'ya ulaşamayan öğrencilerimiz için gönderilen kitaplar öğrencilerimize dağıtıldı.

Haz

Okul Müdürümüz Ahmet YAĞDIGÜL'ün girişimleriyle bahçe düzenlemesi devam etmektedir. Katkılarını esirgemeyen kurum ve kuruluşlara Teşekkür Ederiz.

Bahçe düzenlemesinin son hali haberin detayındadır.

Nis

Pandemi tedbirleri gereği taziyesine gidemediğimiz öğretmenlerimizin yakınları için okulumuz konferans salonunda Kur'an okuyup ikramda bulunduk. Tüm personelimize ve geride kalan yakınlarına Allah'tan sabır diliyoruz.

Nis

Mrt

Okulumuz öğretmeneleri; "Ziya Öğretmen İle Eğitim Buluşmaları" kapsamında Şehrimiz Kahramanmaraş'a gelen Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ile Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

Mrt

OKULUMUZ İŞ GÜVENLİĞİ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÇATISI - RİSK ÖNLEYİCİ TEDBİRLERİ GEREĞİ ÇALIŞMA YAPILMIŞTIR.

GÖRSELLERE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ